ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Tweet
Share
Tweet
Share

Διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Έτσι, κάθε πόλη προσπαθεί να εντυπωσιάζει με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της και το δέντρο που θα τοποθετήσει στα πολυσύχναστα σημεία της. 10 πόλεις καταφέρνουν με τεράστια επιτυχία να γίνονται πόλος έλξης μόνο και μόνο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίζουν.

Τοποθετημένο μπροστά από τα μπαρόκ Χειμερινά Ανάκτορα, αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελείται από πράσινα κλαδιά που συνδέεται με ένα πλαίσιο καλωδίων.

Strasbourg, Alsace, France

fr

Το Στρασβούργο, ένα μια παραμυθένια πόλη στην περιοχή της Αλσατίας της Γαλλίας, η οποία γίνεται ακόμα πιο μαγική κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Είναι πιο γνωστή για την Χριστουγεννιάτικη αγορά της (Christkindelsmärik), η οποία προσελκύει πολλά εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίζεται στην κεντρική πλατεία της Place Kléber.

Rockefeller Center, New York

york

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center ίσως είναι το πιο γνωστό δέντρο στον κόσμο. Το δέντρο για πρώτη φορά εμφανίζεται το 1933 και ο φωτισμός του έχει γίνει από τότε μια εθνική εκδήλωση. Το φετινό έλατο στολίζεται με ένα κρυστάλλινο αστέρι Swarovski και διακοσμείται με περισσότερα από 50.000 φώτα LED.

Byblos, Lebanon

leba

Η πόλη Byblos, βρίσκεται περίπου 30 λεπτά βόρεια της Βηρυτού και αυτό το έτος, τα πυροτεχνήματα σηματοδότησαν την έναρξη των εορτασμών της.

Universal Studios, Osaka, Japan

japan

Το 2015, αυτό το δέντρο συμπεριλήφθηκε στο Guinness World Records ως το «πιο φωτισμένο δέντρο» με 534.280 φώτα. Φέτος, τα πράγματα είναι ακόμη πιο φωτεινά, καθώς υπάρχουν 550.000 φώτα.

Trafalgar Square, London, U.K.

uk

Κάθε χρόνο από το 1947, η πόλη του Όσλο δωρίζει στην Trafalgar Square το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο φωτίζεται την πρώτη Πέμπτη του Δεκεμβρίου.

Lagoa Floating Christmas Tree, Rio de Janeiro, Brazil

br

Το πλωτό αυτό δέντρο έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο πλωτό δέντρο στον κόσμο.

Galeries Lafayette, Paris, France

france

Αυτό το έτος, ο καλλιτέχνης Lorenzo Papace έκανε ένα δέντρο 46 μέτρων εξ ολοκλήρου από χαρτί, σε συνεργασία με τον κατασκευαστή του χαρτιού Arjowiggins.

St. Peter’s Basilica, Vatican City

vat

Η παράδοση για τον στολισμό δέντρου ξεκίνησε το 1982 και φέτος φωτίζεται από 18.000 φώτα LED και διακοσμημένα με στολίδια που έκαναν παιδιά από τα νοσοκομεία σε όλη την Ιταλία.

Plaza de la Constitución, Mexico City, Mexico

mex

Κάθε Δεκέμβριο αυτό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίζεται με πολύχρωμα στολίδια, ψηφιδωτά φώτα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman