ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια sexy γερμανίδα, προκαλεί το Maranello!

Tweet
Share
Tweet
Share

Του Πάνου Τσαγκαράκη

Είναι πραγματικά, εντυπωσιακό πως μια εικόνα ή ένα τηλεοπτικό σποτ σου μεταδίδουν διάφορα συναισθήματα. Η διαφήμιση της Audi, για το εντυπωσιακό αλλά και καλλίγραμμο μοντέλο της R8. χαρακτηρίζεται από αισθητική και μοναδική δημιουργικότητα που την κάνει να ξεχωρίζουν.

 

Το τηλεοπτικό σποτ της Audi, για το σουπερ σπορ μοντέλο της R8, συνεχίζει αυτή την παράδοση των εμπνευσμένων σεναρίων και εικόνων που μας έχει συνηθίσει η μεγάλη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Βλέποντας την αισθητική και το επιβλητικό, κόκκινο R8, με το ασημί κάθετο κομμάτι στα πλάγια, και παράλληλα δυναμικό φουτουριστικό-σε σχεδιασμό μοντέλο της γερμανικής εταιρίας, να κινείτε προκλητικά, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο δρόμο της home town της FERRARI, στο Mananello, της Ιταλίας, (όπου βρίσκεται και το μουσείο της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας), προκαλώντας τα πολλαπλά συναισθήματα, εκφράσεις και αντιδράσεις των ιταλών φανατικών οπαδών της Ferrari, που το παρακολουθούσαν να περνά και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Audi R8 Background HD Wallpaper Desktop

Είναι μια εικόνα άψογης αισθητικής δημιουργίας, ενός έργου τέχνης, που σε κάνει να θέλεις να το θαυμάσεις από κοντά, και γιατί όχι, αν είσαστε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχετε το πορτοφόλι και θέλετε να ξεχωρίζετε, να το αποκτήσετε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman