ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αθήνα άλλη πόλη: Πάνω από 60.000 οχήματα έχουν φύγει ήδη για το τριήμερο

Tweet
Share
Tweet
Share

Εμφανώς πιο υποτονική είναι από σήμερα το πρωί η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, καθώς στη χαλαρότητα που υπάρχει έτσι κι αλλιώς το Σαββατοκύριακο έρχεται να προστεθεί η αναχώρηση εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων της πρωτεύουσας λόγω της κορύφωσης τους καρναβαλιού και της Καθαρά Δευτέρας.

Το αποτέλεσμα της μαζικής ανάγκης να ξεφύγει ο κόσμος και να περάσει καλά φάνηκε από νωρίς την Παρασκευή με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ να φεύγουν όλα με γεμάτα καθίσματα, είτε από τον σταθμό της Λιοσίων, είτε από εκείνο στον Κηφισό. Η Πάτρα έχει την τιμητική της καθώς περιμένει να φτάσουν 400 λεωφορεία για το καρναβάλι. Πολλοί είναι οι ταξιδιώτες που επιλέγουν την Ξάνθη, επίσης ξακουστή για το καρναβάλι της και την Καλαμάτα.

Αποτέλεσμα της μεγάλης εξόδου ήταν να σημειωθούν σημαντικές καθυστερήσεις ακόμη και σε μεγάλους δρόμους, όπως η Αττική Οδός στο ρεύμα προς Ελευσίνα όπου οι οδηγοί πήγαιναν σημειωτόν για τουλάχιστον μισή ώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, μέχρι χτες το απόγευμα, 6 η ώρα, είχαν φύγει από την πόλη συνολικά 59.874 αυτοκίνητα (32.500 από την Αθηνών- Κορίνθου και 27.374 από την Αθηνών - Λαμίας).

Υπενθυμίζεται ότι από τις 08:00 μέχρι τη 13:00 ισχύει και σήμερα για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων με βάρος άνω των 3,5 τόνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman