ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έξυπνες ιδέες για τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα

Tweet
Share
Tweet
Share

Ανέκαθεν κάναμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η κρίση ωστόσο έχει επηρεάσει τα πορτοφόλια πολλών από εμάς και ως εκ τούτου είναι λογικό φέτος να θέλουμε να κάνουμε περισσότερη οικονομία. Λύσεις υπάρχουν αρκεί να υπάρχει και έμπνευση! Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες για όμορφα και έξυπνα δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους τις μέρες των γιορτών.

Μια ιδιαίτερη ιδέα που μπορεί να έχει ανταπόκριση είναι ό,τι έχει να κάνει με τη φωτογραφία. Αν έχετε αγαπημένο παππού ή γιαγιά θα μπορούσατε να του χαρίσετε μια κορνίζα με την αγαπημένη φωτογραφία των εγγονιών ή -και γιατί όχι- όλης της οικογένειας;

Μια πολύ καλή και πρωτότυπη πρόταση θα ήταν και η αγορά μιας μπλούζας, μιας κούπας, ή ενός ημερολογίου με τη φωτογραφία πάνω τυπωμένη.

Γνωρίζοντας τις προτιμήσεις των αγαπημένων σας προσώπων, μια ετήσια συνδρομή στο αγαπημένο τους περιοδικό είναι σίγουρα κάτι που θα τους ευχαριστούσε ιδιαίτερα, και δεν θα έβγαζε εσάς εκτός μπάτζετ.

gift2

Αρέσει σε κάποιον φίλο σας να μαγειρεύει; Μπορείτε να του αγοράσεις ένα γλαστράκι μυρωδικού (θυμάρι, δυόσμο, μαϊντανό, βασιλικό) και με μια κάρτα του τύπου «Για το φρέσκο πέστο σου!»

Όλοι ανεξαιρέτως θα εκτιμούσαν ένα ζευγάρι, όμορφες, ζεστές και μαλακές παντοφλίτσες και/ή κάλτσες. Σκεφτείτε το! Εκτός από τις εποχιακές με ταράνδους, Άγιους Βασίληδες και τα σχετικά, υπάρχουν πάντα τα πιο κλασικά που μάλλον θα πιάσουν περισσότερο τόπο.

Μια ακόμα όμορφη ιδέα αφορά κάτι που θα κάνετε με τα χέρια σας. Πάρτε ειδικά χρώματα που δεν ξεβάφουν και ζωγραφίστε πάνω σε μονόχρωμες κούπες που θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές, οπουδήποτε. Διαλέξτε απλά, λιτά σχέδια που μαζί με το όνομα του κάθε παραλήπτη ή κάποιο προσωπικό μήνυμα που «ξέρεις εσύ», θα δημιουργήσουν το τέλειο δώρο.

Για τα παιδιά μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για κάποια από τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάζονται αυτή την εποχή σε όλες τις σκηνές, αν μάλιστα συνδυαστούν με αντίστοιχα δώρα σε παιδιά φίλων.

gift 3

Τα κεριά πάντα αποτελούσαν μια ακόμα εύκολη και μυρωδάτη λύση. Τα Χριστούγεννα είναι κατεξοχήν η εποχή τους, οπότε, έχετε τα στα υπόψη. Υπολογίστε -για ακόμη μια φορά- τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε και επιλέξτε ανάλογα. Τα κεριά είναι πάντα μια από τις πιο ασφαλείς λύσεις για δώρο.

Μια ακόμη κατηγορία δώρων που καλύπτει πολλές είναι τα καλάθια που θα φτιάξετε μόνοι σας. Μπορείτε εύκολα να βρείτε οικονομικά και όμορφα καλάθια σε διάφορα μεγέθη τα οποία στη συνέχεια θα γεμίσετε ανάλογα με το θέμα και φυσικά τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε σε κάθε περίπτωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman