ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

JUST 3 - Μαρμελάδα όπως παλιά... με τρία μόνο υλικά!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Σύμφωνα με την ελληνική παραδοσιακή συνταγή, προτού η «πρόοδος» νοθεύσει τις γεύσεις με χημικά και άλλα συντηρητικά, η παρασκευή της μαρμελάδας χρειάζονταν μόνο τρία υλικά: αληθινά φρούτα, λευκό πετιμέζι από σταφύλι και άρωμα βοτάνων. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την πιο αγνή μαρμελάδα! Χωρίς χημικά και συντηρητικά. Χωρίς ζάχαρη και πηκτίνη.

Με τρία μόνο αγνά φυσικά συστατικά κι ένα ακόμη - πολύ βασικό: την αγάπη του παραγωγού, που επιλέγει με μεράκι τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής γης για να τα δέσει, χωρίς βιασύνη, με τον παραδοσιακό τρόπο.

Η διαδικασία είναι απλή: διαλέγουμε τα αγαπημένα μας φρούτα στην καλύτερη τους στιγμή από συγκεκριμένους παραγωγούς . Τα βράζουμε, χωρίς βιασύνη στην κατσαρόλα, με καθαρό λευκό πετιμέζι από σταφύλι προσθέτοντας μόνο λίγο άρωμα βοτάνων. Και η παλιά αγνή γεύση αναβιώνει, όπως τότε που η τροφή ήταν το φάρμακό μας.

Πορτοκάλια από το Ναύπλιο, μανταρίνια από το Άργος, λεμόνια από την Επίδαυρο, ρόδια και κυδώνια από τα Φάρσαλα, μαύρη βιολογική ελιά καλαμών, πραγματική βανίλια και αρμπαρόριζα κρύβονται μέσα στα βάζα της JUST 3.

Ανακαλύψτε τα στην κομψή, μαύρη συσκευασία, που προστατεύει τη μαρμελάδα από το φως και την διατηρεί αναλλοίωτη για καιρό .Σε παντοπωλεία κάβες και delι shops σε όλη την Ελλάδα.

Η σειρά JUST 3 περιλαμβάνει:

Γλυκό κουταλιού ελιά με βιολογική ελιά καλαμών Π.Ο.Π., χυμό σταφυλιού (πετιμέζι), αρμπαρόριζα. Καθαρό βάρος 160 gr .

just 3

Μαρμελάδα ελιά με βιολογικές ελιές καλαμών Π.Ο.Π, χυμό σταφυλιού (πετιμέζι),χυμό φρέσκου λεμονιού αρμπαρόριζα, βανίλια. Καθαρό βάρος 270 gr

just 3 3

Μαρμελάδα ελιά & πορτοκάλι με βιολογικές ελιές καλαμών Π.Ο.Π., 10% φρέσκο πορτοκάλι, χυμό σταφυλιού (πετιμέζι), χυμό φρέσκου λεμονιού αρμπαρόριζα, βανίλια. Καθαρό βάρος 270 gr

just 3 2

Μαρμελάδα πορτοκάλι με πορτοκάλι, χυμό σταφυλιού (πετιμέζι) και χυμό φρέσκου λεμονιού. Καθαρό βάρος 270 gr

just 3 4

Μαρμελάδα λεμόνι με λεμόνι και χυμό σταφυλιού (πετιμέζι) . Καθαρό βάρος 270 gr

lemon

Μαρμελάδα μανταρίνι με μανταρίνι , χυμό σταφυλιού (πετιμέζι), χυμό φρέσκου λεμονιού και βανίλια. Καθαρό βάρος 270 gr

mantarini

Μαρμελάδα κυδώνι με φρέσκο κυδώνι, χυμό σταφυλιού (πετιμέζι), χυμό φρέσκου λεμονιού, αρμπαρόριζα και βανίλια. Καθαρό βάρος 270 gr

jyst 22

just 23

just 24

just 25

just 26

just 28

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.