ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Game of Thrones»: Φινάλε με ρεκόρ τηλεθέασης

Tweet
Share
Tweet
Share

Χρόνο με το χρόνο η αμερικανική σειρά φαντασίας «Game of Thrones», η οποία ήταν και παραμένει  η πιο δημοφιλής σειρά παγκοσμίως, χτίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει, σύμφωνα με την οποία κάθε σεζόν αυξάνει τα ποσοστά της τηλεθέασης.

Φέτος, το φινάλε του έκτου κύκλου σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό που έχει καταγραφεί έως σήμερα. Το δέκατο επεισόδιο της σειράς του τηλεοπτικού δικτύου HBO, με τίτλο «Winds of Winter», σύμφωνα με πληροφορίες του «Hollywood Reporter», προσέλκυσε 8.9 εκατομμύρια τηλεθεατές, ξεπερνώντας το αντίστοιχο περσινό, κατά 800.000 θεατές.

 
 

Το φινάλε της σεζόν παρουσίασε άνοδο κατά 16% σε σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο, με τίτλο «Battle of the Bastards», που προβλήθηκε στις 19 Ιουνίου, ενώ σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο είχε 10% περισσότερη τηλεθέαση από το επεισόδιο με τίτλο «Mother's Mercy», το οποίο προβλήθηκε στις 14 Ιουνίου 2015.

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη σεζόν η μέση τηλεθέαση ήταν 2,52 εκατομμύρια τηλεθεατές.

 
 

Τα ποσοστά της αρχικής τηλεθέασης σε συνδυασμό με τα ποσοστά των θεατών εντός τριών ημερών, δίνουν κατά προσέγγιση σε κάθε επεισόδιο τον αριθμό των 10 εκατομμυρίων τηλεθεατών, τοποθετώντας το «Game of Thrones» στη δεύτερη θέση υψηλότερης τηλεθέασης για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

 
Βασισμένη στην πετυχημένη, ομώνυμη σειρά κόμικ των Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard, η σειρά του AMC, «The Walking Dead», παραμένει με το σπαθί της στην πρώτη θέση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman