ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το θρυλικό γουέστερν "Και οι 7 ήταν υπέροχοι" επιστρέφει!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Με νοσταλγική διάθεση μεν, αλλά με φρέσκια ματιά, ο 50άχρονος σκηνοθέτης Antoine Fuqua τείνει μια νέα εκδοχή του κλασσικού φιλμ γουέστερν της Metro - Goldwyn - Mayer και της Columbia Pictures, "Και οι 7 ήταν υπέροχοι".

Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Bartholomew Boge (Peter Sarsgaard), οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και πάνοπλους άνδρες: τον Sam Chisolm (Denzel Washington), τον Josh Farraday (Chris Pratt), τον Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), τον Jack Horne (Vincent D’Onofrio), τον Billy Rocks (Byung - HunLee), τον Vasquez (Manuel Garcia - Rulfo) και τον Red Harvest (Martin Sensmeier).

 
 

Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

Πρόκειται για ένα καινούριο γουέστερν φιλμ σε σκηνοθεσία του Αμερικανού δημιουργού Antoine Fuqua, που αποτελεί ριμέικ του φιλμ του 1960, το οποίο, με τη σειρά του, είχε βασιστεί στη δημιουργία του Ακίρα Κουροσάβα, του 1954, «Seven Samurai» («Οι 7 Σαμουράι»).

SAM EMERSON
 

Στο φιλμ του 1960, που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, έπαιζαν οι Yul Brynner, Eli Wallach, Steve McQueen, Charles Bronson, Robert Vaughn, Horst Buchholz και James Coburn.

SAM EMERSON
 

Τα γυρίσματα του νέου φιλμ ξεκίνησαν στις 18 Μαΐου 2015, στην πολιτεία της Λουϊζιάνα. Αναμένεται να βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ από τις 22 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους, σε διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.