ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Apple βάζει τέλος στην παραγωγή του φτηνού iPhone XR

Tweet
Share
Tweet
Share

Εντολή να σταματήσουν την πρόσθετη παραγωγή του «φτηνού» της μοντέλου, iPhone XR φαίνεται να έδωσε η Apple στις κατασκευάστριες εταιρείες των iPhone τηλεφώνων, Foxconn και Pegatron.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Nikkei, ο κολοσσός του Κουπερτίνο ζήτησε τη διακοπή της πρόσθετης παραγωγής του νέου τηλεφώνου, που έφτασε στα ράφια των καταστημάτων μόλις στα τέλη Οκτωβρίου, ακόμα κι από τους μικρότερους προμηθευτές όπως η Wistron.

«Στην περίπτωση της Foxconn, η οποία είχε προετοιμάσει για πρώτη φορά σχεδόν 60 γραμμές συναρμολόγησης για την παραγωγή του νέου «φτηνού» μοντέλου της Apple, χρησιμοποιήθηκαν μόνο οι 45 αφού η εταιρεία ανέφερε ότι δεν θα χρειαστεί να κατασκευάσει προς το παρόν περισσότερες συσκευές» σύμφωνα πάντα με πηγές προσκείμενες στην εταιρεία.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην εκδήλωση όπου πρωτοπαρουσιάστηκαν τα νέα iPhone τον Σεπτέμβριο, η Apple μας σύστησε πέρα από τα δύο ακριβά της μοντέλα, το iPhone XS και XS Max  και το το iPhone XR μια οικονομικότερη συσκευή κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

Καμία από τις προαναφερθείσες εταιρείες δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής τις πληροφορίες. Παρότι η είδηση δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία είχε προχωρήσει και σε αντίστοιχη κίνηση πριν από πέντε χρόνια, όταν είχε μειώσει τις παραγγελίες παραγωγής για το iPhone 5C ένα μήνα μετά το λανσάρισμά του, ενισχύοντας τις εικασίες για χαμηλή ζήτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Να σημειωθεί επίσης ότι η Apple ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα προειδοποίησε ότι οι εκτιμήσεις των αναλυτών για την κατεξοχήν ανεβασμένη περίοδο των εορτών μπορεί να διαψευστούν.Πηγή: reporter.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.