ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Death Disco Party

Tweet
Share
Tweet
Share

Tα γενέθλια πέρα από μέρα χαράς, είναι και μέρα απολογισμού. Το Death Disco μέσα σε αυτή την έκτη χρονιά του, φιλοξένησε στη σκηνή του πάνω από 200 ελληνικά και ξένα συγκροτήματα, υποδέχτηκε στα decks του μερικούς από τους καλύτερους dj's και διέθεσε τη μπάρα και το dancefloor σε αναρίθμητους φίλους του για να πιούν, να χορέψουν, να φλερτάρουν, να γελάσουν. Το Death Disco αποτέλεσε ένα δεύτερο σπίτι για πολλούς, και ελπίζουμε οι αναμνήσεις που δημιουργήσαμε, μέσα σε αυτό το σπίτι και μέσα σε αυτή τη χρονιά, να είναι χαρούμενες. 

Το Σάββατο 20 Απριλίου, το DeathDisco γίνεται έξι ετών και χαρά μας θα είναι να το γιορτάσουμε με όλους εσάς που περάσατε ευχάριστα μέσα στους γκρίζους - αλλά γεμάτους ζωή - τοίχους του κάποια από τα βράδια σας. Όλους εσάς που του χαρίσατε μια ακόμα Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η χρονιά, συνεχίζετε να εξάπτετε τη δημιουργικότητά του και το βοηθάτε να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον!

Θα διατεθούν 70 συλλεκτικά Death Disco t-shirts στους 70 πρώτους (t-shirts που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο πάρτι), θα κεράσουμε Smirnoff σφηνάκια όλους τους παρευρισκόμενους και φυσικά θα έχουμε τις καλύτερες darkwave, EBM, post punk, goth, indie μουσικές από 10 αγαπημένους μας dj's!

*****************
Με την είσοδό σας στο Death Disco θα πάρετε ένα χαρτάκι με το οποίο μπορείτε να πάρετε μια μπύρα ή ένα κρασί ή ένα συλλεκτικό Death Disco t shirt (όσο υπάρχει διαθεσιμότητα) και ένα ακόμα χαρτάκι που αντιστοιχεί σε ένα σφηνάκι smirnoff.
*****************

Σάββατο 20 Απριλίου.
Το DeathDisco γιορτάζει... φρόντισε να είσαι εκεί!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:30
Είσοδος 5€ (με μπύρα/κρασί/t shirt (first come first served) + Smirnoff shot)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman