ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ναυτικό Σαλόνι 2019

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Με μεγάλη εμπορική επιτυχία ολοκληρώθηκε το κορυφαίο Ναυτικό γεγονός της χρονιάς!

Με απόλυτη εμπορική και οργανωτική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η έκθεση Ναυτικό Σαλόνι 2019, η οποία έλαβε χώρα από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 ,στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Φέτος, στο Ναυτικό Σαλόνι συμμετείχαν περισσότεροι εκθέτες,  οι οποίοι παρουσίασαν μεγαλύτερη ποικιλία εκθεμάτων, δίνοντας έτσι,  ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην έκθεση και στον κλάδο. Η ανταπόκριση και προσέλευση του κοινού στην έκθεση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Αξιοσημείωτο ήταν και το εμπορικό ενδιαφέρον, από πλευράς των επισκεπτών, ιδιωτών και επαγγελματιών, οι οποίοι προσήλθαν στην έκθεση για να δουν τα νέα μοντέλα και τις τάσεις που επικρατούν για την τρέχουσα σεζόν, καταλήγοντας σε αγορές.

Τα εγκαίνια της έκθεσης Ναυτικό Σαλόνι, πραγματοποίησε φέτος ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος περιηγήθηκε στην έκθεση και συνομίλησε με εκθέτες και επισκέπτες.

Την έκθεση επισκέφτηκε επίσης και ο Υπουργός Τουρισμού κος Θεοχάρης Χάρης.

Ο απολογισμός των 5 ημερών ήταν ιδιαιτέρως θετικός,  γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις πως η αγορά κινείται προς το καλύτερο με αποτέλεσμα να ανεβαίνει με σταθερά βήματα και θετικό πρόσημο, χαρίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας σε εκθέτες και επισκέπτες.

Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) με έτος ίδρυσης το 1978

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.
Διαβάστε ακόμα