ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Θάνατος Π.Μαυρίκου: To χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Στην σύζυγο του γνωστού εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο ανήκει το πολυτελές όχημα που πήρε φωτιά στην Αττική Οδό το μεσημέρι της Πέμπτης. Παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανασύρθηκε απανθρακωμένος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Οι έρευνες παίρνουν τώρα νέα τροπή, καθώς το όνομα του εκδότη της Ακρόπολης είχε εμπλακεί πριν από λίγο καιρό σε υπόθεση εκβίασης σε βάρος ΔΕΚΟ και ο Π. Μαυρίκος είχε συλληφθεί. Οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών εμφανίζονται εξαιρετικά προβληματισμένοι σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο εκδότης.

Η διασταύρωση της ταυτότητας του θύματος δεν έχει γίνει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, καθώς η σορός ήταν απανθρακωμένο και η επίσημη αναγνώριση είναι αδύνατη. Την Παρασκευή αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία. Παρόλα αυτά, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι παρότι ο θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου δεν έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά, όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι ο πελάτης του είναι ο νεκρός οδηγός.

Βίντεο από τις κάμερες της Αττικής Οδού δείχνει ότι το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει και ο οδηγός σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας αλλά δεν πρόλαβε να το εγκαταλείψει. Στις 15:30 το όχημα εμφανίζεται στις κάμερες να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς την έξοδο 8 της Αττικής Οδού. Στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο, ο οδηγός κόβει απότομα αριστερά και σέρνεται πάνω στο στηθαίο. 

Μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα, το όχημα παίρνει φωτιά και γίνεται παρανάλωμα του πυρός. Η αριστερή πόρτα του οχήματος δεν μπορούσε να ανοίξει λόγο του στηθαίου, με αποτέλεσμα ο εκδότης να εγκλωβιστεί και να καεί ζωντανός.

 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το πολυτελές Porsche Cayenne κινείτο στο ρεύμα προς Ελευσίνα και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εκδηλώθηκε πυρκαγιά την ώρα που βρισκόταν στο ύψος του Δήμου Ηρακλείου.

Φρικτό θάνατο βρήκε ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος

Η φωτιά σβήστηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα, συνεργείο του οποίο ανέσυρε και τον οδηγό. 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πυροσβεστών, η πυρκαγιά στο πολυτελές όχημα δεν οφείλεται σε σύγκρουση με άλλο όχημα, γι΄ αυτό εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο για το περιστατικό, από το η ανάφλεξη να έγινε μετά από μικρή πρόσκρουση στο στηθαίο ασφαλείας, έως το να υπήρξε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα.

Τις έρευνες για το θάνατο του οδηγού έχουν αναλάβει οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.