ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Λύκος της Wall Street στην Αθήνα!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

 

Ο πραγματικός «Λύκος της Wallstreet», τον οποίο υποδύθηκε στη ομώνυμη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έρχεται στην Αθήνα για μία διάλεξη περί κερδών και… ηθικής. 

 

 

Ονομάζεται Τζόρνταν Μπέλφορντ, είναι σήμερα 55 ετών και παραδίδει πλέον σεμινάρια, στα οποία προσφέρει - με το αζημίωτο βέβαια - πληροφορίες και συμβουλές για γρήγορα κέρδη, υψηλού ρίσκου, προφανώς.  

 

Η διάλεξή του, έπειτα από πολλές αναβολές, έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.  Η ομιλία του έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα είναι χωρισμένη σε δυο ενότητες. Ενώ στις 8 το βράδυ έχει προγραμματιστεί το prive δείπνο. Την ομιλία διοργανώνει η συμβουλευτική εταιρεία Economist Hellas στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. 

 

Το εισιτήριο για μια θέση ξεκινά από τα 80 ευρώ και φθάνει μέχρι τα 1000 για τις vip θέσεις του εκθεσιακού κέντρου, αλλά και για το prive δείπνο που θα πραγματοποιηθεί μετά την ομιλία. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές ο Τζόρνταν Μπέλφορντ θα προτείνει λύσεις και τρόπους επιτυχίας μέσα στην Ελλάδα της κρίσης ενώ θα παρουσιάσει και την τεχνική του STRAIGHTLINE, που δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να δημιουργεί τεράστιο πλούτο, αφθονία και επιχειρηματική επιτυχία, χωρίς να θυσιάζουν ακεραιότητα ή ηθική (!), κι αυτό από έναν πρώην κατάδικο και νυν επιχειρηματία το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με χρηματιστηριακά σκάνδαλα, ασύστολες σπατάλες, σεξουαλικά όργια και αλόγιστη χρήση ναρκωτικών. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.