ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Κέβιν Σπέισι εξομολογείται: «Είμαι ομοφυλόφιλος»

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Σε δημόσια παραδοχή, μέσω twitter, ότι είναι ομοφυλόφιλος προχώρησε ο Κέβιν Σπέισι, βραβεβευμένος με δύο Οσκαρ ηθοποιός και διάσημος τα τελευταία χρόνια από τον ρόλο του ως Φρανκ Αντεργουντ στην τηλεοπτική σειρά House of Cards.

Αφορμή για το outing αυτό του Σπέισι δόθηκε από τις κατηγορίες του ηθοποιού Άντονι Ραπ εναντίον του, ότι του είχε επιτεθεί σεξουαλικά το 1986, όταν εκείνος ήταν 14 ετών και ο πλέον βραβευμένος με δύο Όσκαρ Σπέισι 26.

 

Ο Σπέισι απάντησε με μία δήλωση στο twitter, στην οποία ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτε από αυτά που του καταλογίζει ο συνάδελφός τον οποίο όπως λέει, «σέβεται και θαυμάζει».
«Εάν όντως έγιναν όλα αυτά», λέει ο Σπέισι, τότε πρόκειται για «βαθιά απρεπή συμπεριφορά μεθυσμένου», για την οποία ζητά συγγνώμη.

Αμέσως μετά ο ηθοποιός προχωρά όμως σε μια εξομολόγηση, στην οποία παραδέχεται για πρώτη φορά δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος. «

Ξέρω τις φήμες που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια για μένα και θέλω να αντιμετωπίσω το ζήτημα με ειλικρίνεια», γράφει ο Σπέισι και προσθέτει: «Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

Ολόκληρη η δήλωση του Κέβιν Σπέισι:
«Σέβομαι πολύ και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι παραπάνω από τρομοκρατημένος που άκουσα την ιστορία του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να είναι περισσότερα από 30 χρόνια πριν. Αλλά αν όντως συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτό που ήταν μια βαθιά απρεπής συμπεριφορά μεθυσμένου, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να ξεκαθαρίσω κι άλλα πράγματα για την ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες για μένα και κάποιες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως είμαι τόσο προστατευτικός για την ιδιωτικότητά μου. Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου άνθρωποι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

kevinsorry

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.