ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Παιδικό ριφιφί για μια... Jaguar

Tweet
Share
Tweet
Share

Ριφιφί με παιδικά φτυαράκια για την άμμο έκαναν δύο αγόρια που έσκαψαν μια σήραγγα για να το σκάσουν από το νηπιαγωγείο.

Τα δύο 5χρονα αγόρια από την πόλη Μαγκνιτογκόρσκ της Ρωσίας, δεν σχεδίασαν τη διαφυγή τους επειδή δεν πέρναγαν καλά στο νηπιαγωγείο. Είχαν σοβαρό και σημαντικό σκοπό. Ήθελαν να φτάσουν σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και να αγοράσουν μια Jaguar.

sand2

«Τα δύο αγόρια το έσκασαν από το νηπιαγωγείο τους στο Μαγκνιτογκόρσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας, από ένα μικρό πέρασμα που είχαν σκάψει αρκετές ημέρες νωρίτερα με τη βοήθεια παιδικών φτυαριών στα θεμέλια του σχολείου τους» έγραψε η εφημερίδα Komsomolskaia Pravda. Οι λιλιπούτειοι «δραπέτες» αφού βγήκαν από το πέρασμα, περπάτησαν μια απόσταση 2 χιλιομέτρων έως μία αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων όπου σκέφτονταν να αγοράσουν μια Jaguar, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Kids playing in sand

Μια διερχόμενη υποψιάστηκε τους δύο «φυγάδες» καθώς κυκλοφορούσαν κοντά στην αντιπροσωπεία ασυνόδευτοι και τους ρώτησε τι ακριβώς έκαναν εκεί. «Τα παιδιά εξήγησαν ότι είχαν φύγει από το νηπιαγωγείο τους για να αγοράσουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο, όμως δεν είχαν χρήματα» συνεχίζει η εφημερίδα.

Η γυναίκα τα οδήγησε σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου είχε σημάνει ήδη συναγερμός, καθώς η διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση των αγοριών. Η εκπαιδευτικός που ήταν επικεφαλής της τάξης των δύο παιδιών δήλωσε ότι δεν πρόσεξε ότι αυτά έλειπαν, επιβεβαίωσαν οι συνάδελφοί της τους οποίους επικαλέστηκε η εφημερίδα. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η δασκάλα απολύθηκε.

Πηγή: lifo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman