ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο σύζυγος της Ελισάβετ, τα ξέφρενα πάρτι και τα γυμνά κορίτσια

Tweet
Share
Tweet
Share

Απιστίες, ίντριγκες και τερατώδη σκάνδαλα συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Για την ακρίβεια και στα βασιλικά. Με το θέμα αυτό ασχολείται το βρετανικό Clannel 5, το οποίο αποκαλύπτει πως ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ κινδύνευσε να διαλυθεί από τα νυχτοπερπατήματα του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου.

Ο 94χρονος σήμερα πρίγκιπας Φίλιππος και Δούκας του Εδιμβούργου φαίνεται ότι μπορεί να έζησε και να ζει στην σκιά της δυναμικής συζύγου του, βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά τουλάχιστον η ζωή του ήταν «γεμάτη». Κι αυτό γιατί είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πήγαινε σε πάρτι σε κλαμπ του Σόχο, έκανε παρέα με αιθέριες υπάρξεις και τους ηθοποιούς Ντέιβιντ Νίβεν και Πίτερ Ουστίνοφ και έτρεφε μίσος για την πεθερά του. Όλα αυτά συνθέτουν την προσωπικότητα του βασιλικού συζύγου της Αγγλίας, την οποία παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια το νέο ντοκιμαντέρ «Inside Buckingham Palace» του Channel 5, που θα προβληθεί σε δύο μέρη, με το πρώτο μέρος να είναι στον αέρα την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 21:00 (τοπική ώρα).

1764468fb62f3fbd6df2fa5cb71ad626

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να «ταράξει τα νερά» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού ιστορικοί και συγγραφείς βγάζουν στη φόρα τα άπλυτα της βασιλικής οικογένειας. Οι φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Φίλιππο να είναι κατά συρροή γυναικάς και πότης και μάλιστα να διατηρεί σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου ωστόσο εκτός από γυναικάς, αντιπαθούσε πολύ την βασιλομήτορα, η οποία κατοικούσε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μαζί με την βασίλισσα και τον γαμπρό της. Μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα ο Φίλιππος ζήτησε από τους υπηρέτες να κλείσουν την θέρμανση στα διαμερίσματα της πεθεράς του και, μετά από μία εβδομάδα, η βασιλομήτωρ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παλάτι.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να ταράξει τα νερά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Την αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα Daily Star ο Christopher Wilson, συγγραφέας της βασιλικής οικογένειας ενώ ο ιστορικός, δόκτωρ Piers Brendan, ανέφερε ότι ο Φίλιππος ήταν λάτρης του ποτού και συχνά διοργάνωνε πάρτι με την συμμετοχή γυμνών κοριτσιών. Και οι δύο άνδρες κάνουν αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή του Δούκα του Εδιμβούργου, αλλά και για άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς και για τους καβγάδες της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταιάνας με τον πρίγκιπα Κάρολο, πριν το ζευγάρι χωρίσει.

Εκπρόσωπος της βασίλισσας και του Δούκα του Εδιμβούργου αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το ντοκιμαντέρ και τις αποκαλύψεις του στον βρετανικό Τύπο.

Να αναφερθεί πως ο «άτακτος» πρίγκιπας έχει ελληνική καταγωγή, αφού γονείς του ήταν ο πρίγκιπας Ανδρέας της Ελλάδας και η πριγκίπισσα Αλίκη, αδελφή του Λόρδου Μαουντμπάτεν (τελευταίου αντιβασιλέα των Ινδιών). Είχε τέσσερις αδελφές, οι οποίες παντρεύτηκαν με Γερμανούς ευγενείς. Γεννήθηκε στα ανάκτορα του Μον Ρεπό της Κέρκυρας και βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος. Είναι γραμμένος στα βιβλία του ληξιαρχείου του Δήμου Κερκυραίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman