ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πόσα χρήματα θα κερδίσεις αν "χακάρεις" το instagram;

Tweet
Share
Tweet
Share

Το ποσό των 10.000 δολαρίων κατάφερε να κερδίσει ένα 10χρονο αγόρι από τη Φινλανδία καθώς κατόρθωσε να βρει ένα σφάλμα στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Instagram, η οποία παρέχει τη δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο.

Το παιδί, το οποίο σημειωτέον δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί την υπηρεσία για ακόμα τρία χρόνια, ανακάλυψε ένα bug που του επέτρεπε να σβήνει σχόλια που είχαν γίνει από άλλους χρήστες.

Όπως ανέφερε το facebook, στο οποίο ανήκει το Instagram, το σφάλμα διορθώθηκε «άμεσα» και για το λόγο αυτό ο 10χρονος Γιάνι έλαβε την αμοιβή των 10.000 δολαρίων.

Ο μικρός είχε στείλει τον Φεβρουάριο e-mail στο Facebook, γνωστοποιώντας την ανακάλυψή του. Οι μηχανικοί ασφαλείας της εταιρείας δημιούργησαν ένα δοκιμαστικό λογαριασμό στο Instagram για τον Γιάνι, προκειμένου αυτός να αποδείξει τη θεωρία του -κάτι που φυσικά έκανε.

Ο 10χρονος είναι ο νεότερος σε ηλικία «κυνηγός σφαλμάτων» στον οποίο έχει δοθεί αμοιβή. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, το Facebook έχει πληρώσει από το 2011 συνολικά 4,3 εκατομμύρια δολάρια σε «κυνηγούς σφαλμάτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman