ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κραυγές και Ψίθυροι στην Βρετανία για την Μίντλετον

Tweet
Share
Tweet
Share

Με το σύνηθες, βρετανικό υποδόρειο ύφος που επιτρέπει πολλά στην φαντασία, η Daily Mail σχολιάζει τη νέα συνάντηση της Κέιτ Μίντλετον με τον σταρ της ιστιοπλοΐας σερ Μπεν Αϊνσλ. 

«Γεια σου (ξανά) καπετάνιε! Η τελευταία συνάντηση της Κέιτ με τον ήρωα της ιστιοπλοΐας σερ Μπεν Αϊνσλ -Εμοιαζε πραγματικά χαρούμενη που τον είδε», αναφέρει ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας, που παραθέτει αναλυτικά όλες τις συναντήσεις που είχαν στο παρελθόν οι δυο τους. 

 

Σημειώνοντας ότι και οι δύο είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στα αθλήματα και ότι μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ιστιοπλοΐα, η Daily Mail αναφέρει ότι δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι δυο τους είναι φίλοι. «Σε κάθε τους συνάντηση είναι φανερό ότι υπάρχει χημεία. Ετσι και χθες», συμπληρώνει υπαινικτικά... 

Χθες, πρίγκιπας Γούλιαμ και Κέιτ Μίντλετον τίμησαν τον Αϊνσλ δίνοντάς του, το μετάλλιο για τη νίκη του  στο America’s Cup World Series, με την δούκισσα του Κέιμπριτζ να μιλά με ζεστά λόγια για εκείνον. Και έτσι, με αυτή την αφορμή η βρετανική εφημερίδα παραθέτει και όλα τα προηγούμενα, δημόσια τετ α τετ τους. 

Όπως σημειώνει, η πρώτη φορά που συναντήθηκαν Κέιτ και Αϊνσλ ήταν το 2012, όταν ο αθλητής, περήφανος έδειξε στην εντυπωσιασμένη Κέιτ το χρυσό μετάλλιό του. 

Τον Ιούνιο του 2014 η Κέιτ, η οποία είναι και η βασιλική προστάτης της φιλανθρωπικής οργάνωσης ιστιοπλοΐας «1851 Trust», συναντήθηκε με τον Σερ Μπεν στο Γκρίνουιτς σε ένα ακόμη event του America’s Cup στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείου. Μάλιστα, όπως σημειώνει η Daily Mail, η δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο ολυμπιονίκης απεικονίστηκαν να χαμογελούν διαρκώς, να πειράζουν με αστεία ο ένας τον άλλον και να γελούν συνέχεια, καθ' όλη τη διάρκεια εκείνης της ημέρας. 

Πριν τη χθεσινή τους συνάντηση Κέιτ και Σερ Μπεν συναντήθηκαν τον περασμένο Μάιο σε ένα άλλο event με ταχύπλοα. Η 34χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ, μάλιστα, τότε είχε βοηθήσει με όλα τα εξαρτήματα του ιστιοπλοϊκού και είχε κάνει και το σχετικό έλεγχο που κάθε φορά απαιτείται. Μάλιστα, τότε είχαν «συλληφθεί» ο Σερ Μπεν να δένει το λουράκι στο κράνος της Κέιτ Μίντλετον. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο ολυμπιονίκης είχε δηλώσει «έκπληκτος» με το πόσο καλά τα καταφέρνει στην ιστιοπλοΐα η Κέιτ, προσθέτοντας ότι θα ήταν ευτυχής αν η δούκισσα του Κέιμπριτζ εντασσόταν στην ομάδα του. 

Ο 39χρονος ολυμπιονίκης είναι παντρεμένος με την 38χρονη παρουσιάστρια Τζόρτζι Τόμσον και μάλιστα, πριν μια εβδομάδα απέκτησαν παιδί.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman