ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Άντζελα είναι η πιο όμορφη πολιτικός του κόσμου!

Tweet
Share
Tweet
Share

Ακόμα κι αν οι ίδιες προσπαθούν να θέσουν σε δεύτερη μοίρα τον παράγοντα ομορφιά και δεν προβάλλουν την πλούσια εξωτερική τους εμφάνιση για να αναδειχθούν… Το κάλλος είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί!

Τα βλέμματα των ανδρών δεν μπορούν να μην πέσουν πάνω τους, καθώς πρόκειται για εμβληματικές παρουσίες που σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία των κοινοβουλευτικών εδράνων και για την ομορφιά τους…

Αφήνοντας στην άκρη τη μονοτονία του αυστηρού ντυσίματος και των ταγιέρ, οι γυναίκες πολιτικοί διανθίζουν τη Βουλή με την ελκυστική τους παρουσία. Η φύση τις προίκισε με μία ωραία εξωτερική εμφάνιση και εκείνες δεν έχουν κανένα λόγο να απολογούνται για αυτό.

Οι διαχρονικά εντυπωσιακές εκπρόσωποι του «ωραίου φύλου» βγαίνουν μπροστά δυναμικά αποδεικνύοντας πως μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει και να συνδυάσει πολλά.

kali

Ελληνικό αίμα στις πιο όμορφες πολιτικούς του κόσμου

Σύμφωνα με την κατάταξη του Playboy, δύο Ελληνίδες βρίσκονται στο ΤOP 10 των πιο όμορφων θηλυκών πολιτικών του κόσμου. Eιδικότερα, το διάσημο περιοδικό επιλέγει τη δική μας Άντζελα Γκερέκου ως την πιο όμορφη εκπρόσωπο της πολιτικής του κόσμου.
 
Ακόμα μια Ελληνίδα έχει θέση στην κορυφαία σε ομορφιά 10άδα, κι αυτή είναι η Εύα Καϊλή, η οποία βρίσκεται στην όγδοη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που έχει δύο ωραίες πολιτικούς στη λίστα, αντιθέτως από μία έχουν χώρες όπως η Ρωσία ή οι ΗΠΑ, που... τρώνε τη σκόνη των Ελληνίδων πολιτικών.

Δείτε στο βίντεο τις 10 ομορφότερες, όπως αυτές αναδεικνύονται από το Playboy.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.