ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γιατί η δουλειά της αεροσυνοδού δεν είναι μια εύκολη υπόθεση;

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι μαθήτριες παρακολουθούν με προσοχή την εκπαίδευση που τους παρέχει η αεροσυνοδός δεξιοτήτων για την επερχόμενη εξέτασή τους μέσα στο 2017, για την είσοδο σε μεγάλες εταιρείες τέχνης, σε κολέγια στο Luoyang, στην κεντρική επαρχία Henan της Κίνας. Αυτές οι φωτογραφίες απεικονίζουν τις παράξενες δεξιότητες που απαιτείται να έχουν οι Κινέζες αεροσυνοδοί, προκειμένου να μπορούν να «πετάξουν στους ουρανούς». Τη διαδικασία επιβλέπει μία εκπαιδεύτρια που φορά δερμάτινο παντελόνι και διορθώνει τα πόδια μίας μαθήτριας.

 

Η εκπαιδεύτρια δίνει τις εντολές μέσω μικροφώνου, ενώ παράλληλα οι μαθήτριες ελέγχουν στον καθρέφτη τη στάση του σώματός τους. Μία βασική δεξιότητα που πρέπει να έχουν οι μαθήτριες είναι να περπατούν σωστά. Ο σωστός τρόπος για να σφίξουν το χέρι όταν χαιρετούν κάποιον, διδάσκεται επίσης σε αυτά τα μαθήματα. Ακόμη, εκπαιδεύονται για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να στέκονται όρθιες, αλλά και για το πώς πρέπει να κάθονται.

Μαθαίνουν πώς να σκύψουν διακριτικά, καθώς φορούν αυτές τις περιοριστικές φούστες. Τέλος, απαραίτητο είναι να μάθουν πώς μπορούν να χαμογελούν έχοντας ανάμεσα στα δόντια τους ένα καλαμάκι.

aeros

aero s

aerosi

aerosin

aerino

aerino 2

aerino 4

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.