ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με "Τετράδια Ονείρων" η Ζυράννα Ζατέλη επανέρχεται!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Από μια σειρά συμπτώσεων κάμποσα βιβλία της ("Περσινή αρραβωνιαστικιά", "Λύκοι" )που σταλίζουν την υγρασία του χειμώνα βγαίονουν μέσα στην κάψα του καλοκαιριού.

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη ανακοίνωσαν τώρα ότι τον Ιούλιο θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία το νέο βιβλίο της Ζυράννας Ζατέλη «Τετράδια ονείρων» και ότι ο ορίζοντας της έκδοσης του επόμενου έργου τους - που αποτελεί μέρος της περίφημης τριλογίας της- είναι η άνοιξη του 2018.

«Με ένα παράξενο αλλά και γοητευτικό νέο βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από τις εκδόσεις μας , η Ζυράννα Ζατέλη επιστρέφει και αποκαλύπτει τις θρυαλλίδες της γραφής της, τις μαγικές μύχιες εικόνες που δημιούργησαν το ατμοσφαιρικό της σύμπαν. Τα Τετράδια ονείρων είναι ο κόσμος των ονείρων της, η πρωταρχική ύλη της πεζογραφίας της, τα γριφώδη μηνύματα του υποσυνείδητου που η ίδια επέλεξε να καταγράψει από το χάος της ενύπνιας ζωής» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
zzzz

«Αρκετούς μήνες πριν από την κυκλοφορία του επόμενου μυθιστορήματός της Ορατή σαν αόρατη (το Γ' μέρος της τριλογίας Με το παράξενο όνομα Ραμάνθις Ερέβους, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018, επτά χρόνια μετά το Ηδονή στον κρόταφο), τα Τετράδια ονείρων λειτουργούν ως προπομπός, αλλά διαβάζονται και ως «επιμύθιο» ολόκληρου του έργου της. Ένα βιβλίο που θα συγκινήσει ταυτόχρονα τον μυημένο αλλά και τον ανυποψίαστο αναγνώστη, καθώς θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να αντικρίσουν τις πηγές μιας αριστουργηματικής μυθοπλασίας». Καλώς να ορίσει!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.