ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Hipster τρίτης ηλικίας

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η μόδα αλλάζει με τα χρόνια, το στυλ όμως αποτελεί διαχρονική αξία. Μαζί με αυτό, υπάρχουν και τα κλασικά κομμάτια, που διατηρούν αναλλοίωτη την αίγλη τους όσο κι αν αλλάζει η γενικότερη τάση.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο υπερήλικας Günther Krabbenhöft ο οποίος παρά το βάρος των ετών που κουβαλά, φροντίζει να είναι πάντα, ένας κύριος. Φωτογραφήθηκε στο Βερολίνο ακριβώς για αυτό το λόγο. Γιατί θεωρήθηκε ένας τζέντλμαν βουτηγμένος στο στυλ, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να έχει βγει μέσα από τις σελίδες ενός περιοδικού μόδας. Πέραν των ενδυματολογικών του επιλογών, το διαδίκτυο φαίνεται ότι έχει απασχοληθεί και με ένα ακόμη στοιχείο του Günther. Την ηλικία του. Ορισμένα δημοσιεύματα «φούσκωσαν» την ηλικία του, ανεβάζοντάς την στα 104. Ο ίδιος μπορεί να διαψεύδει τα δημοσιεύματα, δηλώνοντας μόνο ότι αυτά έχουν διπλασιάσει την ηλικία του, χωρίς όμως να την αποκαλύπτει. Κάποιες αναφορές τον θέλουν μεταξύ 68 και 70 ετών. Την ταυτότητά του πάντως ουδείς την έχει δει.

«Εγώ πάντως νομίζω ότι ντύνομαι φυσιολογικά» δηλώνει στο διαδίκτυο ο Günther. «Πάντα έτσι ντυνόμουν, όταν πήγαινα στη δουλειά, όταν αθλούμαι. Θέλω να βλέπω τον εαυτό μου με χαρά. Είναι άλλωστε μια αντανάκλαση του εσωτερικού μου κόσμου.» συμπληρώνει. Υπήρξαν μάλιστα δημοσιεύματα που τον χαρακτήρισαν hipster. Hipster της τρίτης ηλικίας θα προσθέταμε εμείς.

 

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7

Image 8

Image 9

Image 10

Image 11

Image 12

Image 13

Image 14

Πηγή: boredpanda

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.