ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο καλλιτέχνης που εμπνεύστηκε από τις αφίσες των ταινιών του James Bond

Tweet
Share
Tweet
Share

O νεαρός νοτιοαφρικάνος καλλιτέχνης Jarren Frame που ζει στη Νέα Υόρκη εγκαινίασε την πρώτη ατομική έκθεση του σε μια γκαλερί του Σόχο, με τίτλο «Bond, James Bond» -

Οι δημιουργίες του είναι εμπνευσμένες από τις αφίσες των ταινιών του Τζέιμς Μποντ που εμφανίζονται στα playboy της δεκαετίας του ΄60  - ΄70, και αποτελούνται από 33 πίνακες με ακρυλικό σε ξύλινες επιφάνειες .

Jarren Frame

"Αυτό που έψαχνα να κάνω με τις ζωγραφιές μου ήταν να εξουδετερώσω κάποια από τη ντροπή γύρω από το σεξ και την αρρενωπότητα", λέει ο Frame. "Ως καλλιτέχνης, είμαι ευάλωτος στον κίνδυνο να δείξω τις παρορμήσεις μου και να διοχετεύσω μέσω αυτών  αυτό που νιώθω στην κοινωνία εκείνη τη στιγμή, απελευθερώνοντας τον εαυτό μου από οποιαδήποτε αυτοαξιολόγηση σε αυτό που δημιουργώ ".

Jarren Frame

"Τ έργα James Bond δημιουργήθηκαν με μια τέτοια ώθηση", προσθέτει, σημειώνοντας ότι τα βασικά στοιχεία που είχε στο μυαλό του ήταν "η διασκέδαση, το σεξ και η σαμπάνια". Μια τέλεια φόρμουλα σε σχέση με μας  και το στοιχείο διασκέδασης είναι σίγουρα κάτι που θα μπορούσε να κάνει ο σύγχρονος Bond με λίγο περισσότερο.

Jarren Frame

Ορισμένα από τα έργα ζωγραφικής της σειράς Bond αποκτήθηκαν από διάσημα  ονόματα όπως ο Alex Pall του Chainsmokers, ο κληρονόμος Barron Hilton, ο hip hotelier Jason Pomeranc και ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης Jason Strauss. Επίσης, τα έργα του Frame εμφανίζονται επί του παρόντος στο Faena, Το Hotel Miami Beach, το Casa Apicii, το Casa Malca Tulum, το The Gramercy Park Hotel και το The Bowery Hotel.

Jarren Frame

Jarren Frame

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman