ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι δέκα τροπικές παραλίες των ονείρων μας

Tweet
Share
Tweet
Share

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις τροπικότερες παραλίες του κόσμου ολόκληρου.

Bondi beach-Σίδνεϊ

bondi

Αν ψάχνετε για μια απόδραση σε μια μεγάλη πόλη με όμορφες παραλίες, το Bondi beach στο Σίδνεϊ είναι η καλύτερη επιλογή. Στη συγκεκριμένη παραλία κανείς θα συναντήσει από ντόπιους μέχρι και μεγάλες διασημότητες.

St.Bart-Καραϊβική

bart

Ο λόγος για ένα από τα πιο όμορφα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε το χειμώνα. Το παρών στη φημισμένη παραλία έχουν δώσει οι Justin Bieber, Kendall Jenner, Leonadro Di Caprio. Η αμμουδιά της έχει κάτι το ξεχωριστό. Η Colombier Beach θεωρείται ιδανική για πεζοπορία, η Shell Beach για να δείτε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και η Flammand για την άμμο της. 

Tobbaco Bay-Bερμούδες

toba

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με τις μάσκες και τους αναπνευστήρες, τότε θα λατρέψετε το Tobbaco Bay στον Άγιο Γεώργιο των Βερμούδων. Έχει εξαιρετικά καθαρά με πολύχρωμα ψάρια, ενώ οι παραλίες με τη λευκή άμμο είναι ιδανικές για ηλιοθεραπεία. 

Camps Bay-Νότια Αφρική

notia

Όταν εμείς έχουμε χειμώνα στη Νότια Αφρική έχουν καλοκαίρι. Το Camps Bay βρίσκεται στην κομψή γειτονιά του Capetown και είναι ότι πρέπει για τους λάτρεις του σερφ. 

Playa Tamarindo-Κόστα Ρίκα

rica

Στην παραλία Playa Tamarindo στην Κόστα Ρίκα μπορεί κανείς να συνδυάσει τη χαλάρωση και την απλότητα.

Playa Paraiso-Μεξικό

mexico

Η παραλία Playa Paraiso στο Μεξικό υπόσχεται να σας δροσίσει με τους φοίνικες της και τα απίστευτα νερά της. 

Boracay-Φιλιππίνες

fili

Βάλτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις Φιλιππίνες στη λίστα με τις χώρες που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε στη ζωή σας. Η λευκή παραλία του Boracay θα σας χαρίσει ένα από τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα του κόσμου. 

Los Roques-Βενεζουέλα

vene

Εάν θέλετε να νιώσετε σαν ναυαγός, η παραλία Los Roques στη Βενεζουέλα μπορεί να το καταφέρει, καθώς προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία. Το μόνο που θα αντικρίσετε είναι η λευκή άμμος, ο γαλάζιος ουρανός και διάφανα νερά.

Beach Comber-Φίτζι

fitzi

Το γραφικό νησί Beach comber στο Φίτζι τα έχει όλα: Μια κατάλευκη παραλία και ένα μικρό beach bar, το οποίο κάθε βράδυ φιλοξενεί αμέτρητα πάρτυ.

Zanzibar-Τανζανία

tza

Οι παραλίες στο Zanzibar είναι κατάλευκες, ενώ ο ορίζοντας είναι ατελείωτος. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman