ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Εκεί που το #10yearchallenge δεν ισχύει

Tweet
Share
Tweet
Share

Κοιτάξτε και θαυμάστε πόσο λίγο αυτοί οι άνθρωποι έχουν αλλάξει τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ οι υπόλοιποι θνητοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να μεγαλώσουν.

Το Instagram και άλλα δίκτυα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης τελευταία,  έχουν πλημμυρίσει με εικόνες από άτομα που δείχνουν πόσα έχουν αλλάξει τα τελευταία δέκα χρόνια. Η «πρόκληση δέκα ετών», που είναι καλύτερα γνωστή για το hashtag # 10yearchallenge ή #tenyearchallenge, υποτίθεται ότι μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα για το πόσο μεγάλο βλέπουμε σήμερα τον εαυτό μας, σε σύγκριση με τους νεότερους εαυτούς μας πριν από δέκα χρόνια.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για στυλ και επιλογές ομορφιάς, δεν υπάρχει τίποτα σαν εκείνη την αβίαστη λάμψη που όλοι έχουμε όταν είμαστε νέοι.

Τώρα, αυτό δεν φαίνεται να είναι ένα ζήτημα για πολλές προσωπικότητες που έχουν ανεβάσει εικόνες για την πρόκληση. Όλοι αυτοί, αντί να φαίνονται γηραιότεροι ή απλώς διαφορετικοί, μοιάζουν σαν να έχουν το σύνδρομο Benjamin Button. Πώς είναι δυνατόν αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε; Η απάντηση είναι προφανώς χρήμα. Δεν υπάρχει τρόπος να συγκρίνουμε τα προϊόντα ομορφιάς που εμείς οι κοινοί θνητοί μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά με την εξαιρετικά δαπανηρή (και μερικές φορές πραγματικά περίεργη) θεραπεία που καταφεύγουν οι πλούσιες διασημότητες.

Αυτό δεν είναι κακό, όμως. Είναι μια πρόσκληση να καθίσετε και να δείτε πόσο λίγοι είναι αυτοί οι άνθρωποι έχουν αλλάξει τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ οι υπόλοιποι θνητοί δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να μεγαλώσουν.

Θαυμάστε τις:

Jennifer Lopez

Celebrities' 10 Year Challenge Photos Show Why Money Is The Best Anti-Aging Treatment 0

Jessica Biel

ten year challenge celebrity anti aging photos

Nicki Minaj

ten year challenge celebrity anti aging photos

Reese Witherspoon

ten year challenge celebrity anti aging photos

Kate Hudson

ten year challenge celebrity anti aging photos

Ellen Degeneres

Celebrities' 10 Year Challenge Photos Show Why Money Is The Best Anti-Aging Treatment 1

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman