ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα πέντε πιο cool station wagon στον κόσμο

Tweet
Share
Tweet
Share

Το αυτοκίνητο grand tourer - hatchback ή station wagon όπως είναι ευρύτερα γνωστό ήταν αρχικά μια δημιουργία για τους Άγγλους κυρίους που ήθελαν ένα όχημα που θα μπορούσε να συμβαδίσει με τα αθλητικά ή και πολυτελή ραντεβού με φίλους στην ύπαιθρο της χώρας τους, ένα όχημα δηλαδή, με άφθονο χώρο φορτίου για όπλα, σκυλιά και μπαστούνια του πόλο. Η σιλουέτα του οχήματος με δύο πόρτες του έδινε έναν κατάλληλο αέρα και τα πρώτα παραδείγματα κατασκευάστηκαν από τη Roll-Royce, Bentley και Aston Martin.

Σήμερα, τα οχήματα αυτά έρχονται κάτω από τη γενική κατεύθυνση της φορτάμαξας, αλλά παραμένουν ένα κομψό παράδειγμα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Aston Martin ανακοίνωσε πρόσφατα την επικείμενη αναγέννηση αυτής της ευγενής μετακίνησης και μας οδηγεί στον κατάλογο των πέντε πιο cool και άριστων Station Wagon του κόσμου:

Aston Martin Vanquish

Aston Martin

Εκπληκτικά πανέμορφη, όπως θα περίμενε κανείς από οποιοδήποτε όχημα φέρει το εικονικό σήμα Zagato. Η Aston δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα που βρυχάται V12 εκτός από το να πει ότι πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση.

Jaguar XF S Sportbrake

Jaguar

Ένα από τα πρώτα σχέδια με βάση το XF, το S είναι εξοπλισμένο με ένα υπερ- τροφοδοτούμενο κινητήρα V6 380 hp και η τιμή του  ξεκινά από περίπου 71.000 δολάρια.

Mercedes-AMG E 63S Wagon

Mercedes-Benz

Απλά το πιο μυώδες Station Wagon  που μπορείτε φορώντας τα σπορ δερματινα γάντια σας να ξεπεράσετε τα περισσότερα σπορ αυτοκίνητα χάρη στον χειροποίητο κινητήρα AMG 4.0L V8 biturbo με 603 ίππους, που θα σας εκτινάξει  από 0-60 σε 3,4 δευτερόλεπτα.

Ferrari GTC4Lusso

Ferrari

Αυτό ξεκίνησε τη ζωή ως το FF, το πρώτο αυτοκίνητο της Ferrari και τώρα έχει εξελιχθεί σε ένα εκλεπτυσμένο θηρίο 680 ​​ίππων με ένα κινητήρα V12 που ακούγεται σαν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο όταν πιέζετε τα δεξιά κουμπιά, διαθέτει, επίσης και χώρο για τα μπαστούνια του γκολφ.

Volvo V60 Cross Country

Volvo

Μια αναβίωση ενός αγαπημένου μοντέλου AWD από τη σουηδική μάρκα, που βρήκε και πάλι το δρόμο της μετά την απομάκρυνση της από το μονοπάτι των Station Wagon  . Διατίθεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα τελειώματος ξεκινώντας από περίπου 49.000 δολάρια, είναι βέβαιο ότι θα είναι πρωταγωνιστής στις πωλήσεις .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman