ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Breitling και Norton, πιο ωραίο και cool πακέτο δεν υπάρχει

Tweet
Share
Tweet
Share

Δύο από τα αγαπημένα εμπορικά σήματα, η Ελβετική ωρολογοποιία Breitling και η  Βρετανική βιομηχανία κατασκευής μοτοσικλετών Norton, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία περιορισμένης έκδοσης, εξαιρετικής σχεδίασης και πολύ cool.

Breitling

Breitling

Το ρολόι Breitling Premier B01 Chronograph 42 Norton Edition και η μοτοσικλέτα Norton Commando 961 Café Racer MKII Breitling Limited Edition είναι ένα πανίσχυρο κομψό ζεύγος που γιορτάζει τις διαχρονικές αξίες των δυο σηματων και ξεχωρίζουν για την εξαιρετική σχεδίασή τους.

Breitling

Breitling

Τόσο το ρολόι όσο και η μηχανή  έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώνουν το DNA των δύο εμπορικών σημάτων, τα οποία ιδρύθηκαν στα τέλη του 18ου αιώνα. Και οι δύο μάρκες έχουν επίσης εμφανιστεί στις ταινίες James Bond. 007 ο οποίος φορούσε το Breitling Top Time στην ταινία  Thunderball του 1965 ενώ είχε επίσης εμφανιστεί να καβαλάει μια Norton Dominator SS στη ταινία Spectre (2015). Το ρολόι είναι μέρος της κομψής συλλογής Premier της Breitling, ενώ η μοτοσυκλέτα είναι μια εκδοση που περιορίζεται σε μόλις 77 κομμάτια .

Breitling

Breitling

Το Breitling Premier B01 Chronograph 42 Norton Edition διαθέτει θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 42 mm, ανθεκτική στο νερό, στα 100 μέτρα, με το λογότυπο Norton χαραγμένο σε πλάκα στην αριστερή πλευρά της θήκης, ενώ η διαφανής θήκη διαθέτει εκτυπωμένη τη  μοτοσικλέτα και το λογότυπο Norton. Ο μαύρος επιλογέας του ρολογιού με χρυσούς αριθμούς και λευκά subdials είναι ευχάριστα ρετρό και αντισταθμίζεται ωραία από τον vintage δερμάτινο ιμάντα. Είναι επίσης διαθέσιμο με ατσάλιινο μπρασελέ.

Breitling

Breitling

Η Norton Commando 961 Café Racer MKII Breitling Limited Edition είναι στο θρυλικό στιλ των κλασικών βρετανικών μοτποδηλάτων της Norton - ο Steve McQueen οδήγησε μια Norton Commando κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης του Le Mans του 1971 - αλλά με υπερσύγχρονα εξαρτήματα και μηχανική. Ο κινητήρας των 961 cc αναπτύχθηκε από την Norton και μόνο 77 από αυτές θα κατασκευαστούν.

Breitling

Breitling

Το υπέροχο moto διακρίνεται από ένα vintage Breitling "B" χαραγμένο στο κιβώτιο συμπλέκτη, ένα ταχύμετρο σχεδιασμένο με Breitling και τα ταμπόμετρα και ένα μαύρο vintage "B" ραμμένο στη σέλα.

Το Bond Girl δεν περιλαμβάνεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman