ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το νέο super car – “τέρας” Lamborghini Huracan Edizione-GT Spyder

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Γερμανική DMC έβγαλε μια νέα έκδοση της Lamborghini Spyder που πρόκειται να αφήσει τα άλλα αυτοκίνητα στην κατηγορία της, να «φάνε τη σκόνη της». Η Huracan Edizione-GT Spyder, διαθέτει ένα πλήρες πακέτο σώμα και κινητήρα αναβαθμισμένο και τόσο επιθετικό, που άλλοι οδηγοί θα αναγκαστούν να κάνουν στην άκρη του δρόμου, όταν την δουν στον καθρέπτη τους να έρχεται.   

Χάρη στους δύο νέους υπερσυμπιεστές και άλλες αναβαθμίσεις του V10 κινητήρα του αυτοκινήτου που παράγει μια απίστευτη ιπποδύναμη 1.088 HP - περισσότερο δηλαδή, από μια Bugatti Veyron - ωθεί το super car να πιάσει τα 0-62 mph σε 2,69 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 215 mph.

DMC

Επίσης, οι νέοι  προφυλακτήρες, οι πλαϊνές ποδιές, βελτιώνουν τόσο την εμφάνιση και το χειρισμό του, καθώς και η νέα πίσω αεροτομή, που σχεδιάστηκε προς τιμήν της Countach και μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις γωνίες.

DMC

Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι οι σχεδιαστές έχουν επιτύχει το στόχο τους σε σχέση με την πιθανή αντίδραση των fans των super cars, ειδικά σε αυτό το φωτεινό μπλε «τέρας»!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman