ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όταν το design συναντά την τεχνολογία

Tweet
Share
Tweet
Share

Για λίγες ακόμα ημέρες και συγκεκριμένα ως τις 19 του μηνός, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την έκθεση «TechSign: Το Design συναντά την τεχνολογία» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όσοι το επιθυμούν.

Ο λόγος για το απόλυτο event που έρχεται να αποδείξει πως … όλα μπορούν να αποτελέσουν πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης, αποκαλύπτοντας τη δημιουργική / εικαστική πλευρά της τεχνολογίας.

Οι οκτώ δημιουργοί από το χώρο του σχεδίου, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), επιλέχθηκαν από ειδική επιτροπή που συστάθηκε από το INNOVATHENS.

Οι σχεδιαστές ενημερώθηκαν για τα προϊόντα των εταιρειών ενώ στη συνέχεια οι designers πειραματίστηκαν με απόλυτη ελευθερία έκφρασης τόσο με τα υλικά, που τους διέθεσε το INNOVATHENS, όσο και με τεχνικές, προκειμένου να αποδώσουν ένα έκθεμα, αυστηρά, όμως, συνδεδεμένο με το επιλεγμένο προϊόν.

P1340892

Το TechSign είναι αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ των δημιουργών και των εταιρειών, «καρπός» μίας εκρηκτικής σχέσης που βασίστηκε στην αισθητική, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τη χρηστικότητα. Έρχεται να αναδείξει βασικές αξίες και χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών επιδιώκοντας να καταστήσει κατανοητή στον μέσο θεατή την τεχνολογία και τη χρήση της.

Η πνευματική ιδιοκτησία των εκθεμάτων ανήκει στους σχεδιαστές.

Ημερομηνία :            Έως τις 19/04/2015
Χώρος - Αίθουσα :     Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4)
Είδος εκδήλωσης :     Επιχειρηματικότητα
Ελεύθερη Είσοδος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman