ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Incrediblue: ζήστε οικονομικά την εμπειρία διακοπών με σκάφος

Tweet
Share
Tweet
Share

Μπορεί μια νέα εταιρεία να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει αναλογιζόμενη τις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα; Και όμως γίνεται! Η εταιρεία Incrediblue, πρωτοπόρος στο διαδικτυακό χώρο ενοικίασης σκαφών, αποδεικνύει ότι  οι οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις όχι μόνο δεν εμπόδισαν αυτό το εγχείρημα, το αντίθετο μάλιστα το ευνόησαν.

Η Incrediblue  http://www.incrediblue.com/el  ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί μία βραβευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να επεκταθεί πανευρωπαϊκά. Η διαδικτυακή πλατφόρμα συνδέει άμεσα ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής με τους λάτρεις της θάλασσας από όλο τον κόσμο, που ενδιαφέρονται για ενοικίαση ιστιοπλοϊκού ή μηχανοκίνητου σκάφους. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα περισσότερα από 3.000 σκάφη σε 100 δημοφιλείς περιοχές της Ευρώπης, τα οποία αυξάνονται καθημερινά.

inc3

Η πρωταρχική ιδέα δημιουργίας της εταιρείας προήλθε από την ανάγκη να καλυφθεί ένα κενό της τουριστικής αγοράς για εναλλακτικές προσιτές διακοπές με σκάφος, χωρίς μεσάζοντες και υπέρογκες αμοιβές των ενδιάμεσων μεσιτών. Η υλοποίηση της ιδέας ήταν το αποτέλεσμα ομαδικής και συλλογικής προσπάθειας, όπου αξιοποιήθηκαν οι γνώσεις και ικανότητες του κάθε μέλους της ομάδας για τη σχεδίαση και εφαρμογή της. Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Ιncrediblue δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας ενοικιαστή και ιδιοκτήτη σκάφους και πλέον οι ταξιδιώτες μπορούν να συγκρίνουν εύκολα τιμές, να μιλήσουν αναλυτικά με τους ιδιοκτήτες σκαφών για να λύσουν κάθε απορία, να δουν αληθινές φωτογραφίες των σκαφών που ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν και να επιτύχουν τις καλύτερες δυνατές τιμές κάνοντας κράτηση με ασφάλεια online μέσω τους συστήματος πληρωμών.

ist4

Ο Αντώνιος Φιοράκης, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Ιncrediblue θέλοντας να  παροτρύνει τους νέους και ανέργους που θέλουν να αναζητήσουν ή να επιλέξουν την web επιχειρηματικότητα ως καριέρα δήλωσε ότι: “Εάν έχεις μία καινοτόμο ιδέα σήμερα, είναι απολύτως εφικτό να την δοκιμάσεις με ελάχιστο κόστος και εφόσον έχει εφαρμογή, να δημιουργήσεις τη δική σου εταιρεία. Η ομάδα σου είναι το πιο σημαντικό αγαθό στα πρώτα βήματα της εταιρείας σου. ”

ist3

Η εταιρεία έλαβε επένδυση από το JEREMIE OPENFUND II το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό ταμείο επενδύσεων με πόρους από το πρόγραμμα ψηφιακή σύγκλιση, βοηθώντας την να αναπτύξει και να θέσει σε εφαρμογή την πρωτοποριακή και καινοτόμα ιδέα της.Το Ελληνικό startup οικοσύστημα έχει ταχεία ανάπτυξη και η Incrediblue υπήρξε μέλος του από την αρχή. To γεγονός αυτό και οι επαφές με άλλες εταιρίες του οικοσυστήματος την βοήθησαν στη χάραξη στρατηγικής και στην ανάπτυξη της εταιρείας. Όσοι επιθυμούν να αναζητήσουν βοήθεια και χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα βρουν τις απαραίτητες πληροφορίες στο linkhttp://ec.europa.eu/easme/sme_en.htm), ενώ υπάρχουν μια σειρά από άλλα διεθνή Funds που είναι διαθέσιμα για να τους βοηθήσουν να ολοκληρώσουν την ιδέα τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.