ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πέσ΄ τα ρε Αλέφαντε!

Tweet
Share
Tweet
Share

Άριστος γνώστης της θεωρία του Πολέμου του Πρώσου συνταγματάρχη Κλαούζεβιτς, ο καταξιωμένος προπονητής Νίκος Αλέφαντος, ξέρει από πρώτο χέρι ότι, η πολιτική είναι η συνέχιση του ποδοσφαίρου με άλλα μέσα. Στις πυκνές αναλύσεις του γύρω από εξελιγμένα συστήματα και προπονητικές τακτικές στο χορτάρι, δεν παραλείπει συχνά να επεκτείνεται στον τομέα της πολιτικής με την αυθεντία του ειδήμονα που βλέπει μπροστά και συνήθως τον δικαιώνουν οι εξελίξεις.

Ιδού το τελευταίο «χτύπημα», όπου εξηγεί κατανοητά το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα και δίνει τη σωτήρια λύση για το πρόβλημα της ΝΔ!

Ο Αλέξης- Μέσι- Τσίπρας

«Για τις εκλογές δικαιώθηκα, όταν οι αποτυχημένοι δημοσκόποι έλεγαν ότι θα είναι ντέρμπι -σκάνδαλο αυτό το πράγμα με τις δημοσκοπήσεις πάλι- εγώ σας είχα πει ξεκάθαρα ότι ο Τσίπρας είναι χαρισματικός, μου θυμίζει πολύ τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να έχει δει πολλά βίντεο, τον έχει ξεσηκώσει.

Η φωνή του, οι κινήσεις του, μεγάλη ομοιότητα. Και έχει ωραία φάτσα, κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να τον κοντράρει ο Μεϊμαράκης στη φάτσα. Έχει και ωραίο λόγο, είναι σοβαρός, είναι ηγέτης. Όπως σας είχα πει ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου δε θα έβρισκαν την ψήφο τους! Ποιος σας έκανε ρε, ο Τσίπρας σας έφτασε στα ουράνια, τι νομίζατε, μείνετε τώρα έξω από τη Βουλή. Οι αποστάτες πάντα τιμωρούνται…

Με ρωτάνε αν βλέπω κάποιον ικανό στη ΝΔ να αναλάβει. Από τους γνωστούς δεν υπάρχει κανείς, ξεχάστε το. Δεν μπορούνε να τραβήξουν κόσμο αυτοί. Θα το μικρύνουν κι άλλο το μαγαζί. Ο Βορίδης ή ο Μητσοτάκης; Τρέχοντας θα φύγει ο κόσμος. Δε γουστάρει ο κόσμος.
Ένας μόνο μπορεί να αναγεννήσει το μαγαζί, ο γιος του δολοφονημένου Μπακογιάννη. Τον έχω δει, ωραίο παιδί, συμπαθής φάτσα και συμπαθής λόγος, νέος σε ηλικία, άφθαρτος, κάνει και έργο λένε στην περιφέρειά του. Μορφωμένος. Έχει και τον δολοφονημένο πατέρα από τους τρομοκράτες, ένας πατέρας που ήταν συμπαθής. Αυτός είναι, να τον φτιάξεις, να επενδύσεις πάνω του».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman