ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η εξομολόγηση της σοφέρ μιας πριγκίπισσας...

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

O βασιλιάς Αμπντουλάχ που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο λαό της Σαουδικής Αραβίας και πάρα πολύ πλούσιος. Πέρα από την τεράστια κληρονομιά του, αφήνει πίσω του τα 15.000 μέλη της οικογένειάς του.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι περίπου 7.000 πριγκίπισσες, οι οποίες γυρίζουν τον κόσμο, σπαταλούν λεφτά και ζουν μια πολυτελή ζωή σε Ευρώπη και Αμερική.

Η ηθοποιός Jayne Amelia Larson, η οποία δουλεύει και σαν σοφέρ για VIP πελάτες στο Λος Άντζελες, περιγράφει με λεπτομέρειες τις οικογένειες της Σαουδικής Αραβίας, όπως αυτή τις έζησε. Η ηθοποιός βγάζει συμπεράσματα για τη ζωή τους καθώς προσελήφθη από μια πριγκίπισσα ως προσωπικός της οδηγός.

Oι απαιτητικές κυρίες του παλατιού

Η Larson εξηγεί πως ήταν η μοναδική γυναίκα σε μια λίστα με περισσότερους από 40 οδηγούς. Η δουλειά δεν είναι εύκολη, καθώς πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών της πριγκιπικής οικογένειας στο Λος Άντζελες, εξηγεί η ίδια.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το κομμάτι της συνέντευξης στο οποίο η εργαζόμενη περιέγραφε τις προϋποθέσεις για την πρόσληψή της. Απαραίτητο ήταν να μην έχεις παραβάσεις της τροχαίας στο δίπλωμά σου. Παράλληλα, για την πρόσληψη ρωτήθηκε αν ήταν Εβραία.

"Δεν ήμουν και έτσι πήρα τη δουλειά", εξήγησε η Larson η οποία συμπληρώνει πως η γραφειοκρατία ήταν ελάχιστη.
Η γυναίκα θεωρεί πως η επιλογή της έγινε γιατί ενέπνεε εμπιστοσύνη παρά το γεγονός πως δεν προτιμούνται γυναίκες για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

Η σοφέρ επισημαίνει πως δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται να παίζει το ρόλο της μαμάς. "Νομίζω πως οι γονείς έδειξαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε μια γυναίκα οδηγό με τα έφηβα παιδιά τους. Ειδικά για τα κορίτσια τα οποία ήταν σε ηλικία που είχαν αρχίσει να δείχνουν ενδιαφέρον για τους άντρες, εγώ ήμουν μάλλον μια ασφαλέστερη επιλογή", τονίζει.

Η πολυέξοδη και σπάταλη ζωή

Οι νεαρές κυρίες ξοδεύουν χωρίς όρια και αγοράζουν ό,τι τους αρέσει. Αδειάζουν όλα τα ράφια και μετά από μέρες επιστρέφουν για να δουν τι καινούριο έχει βγει. Η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται με μετρητά, ενώ οι πριγκίπισσες δεν έχουν καμία άμεση επαφή με το χρήμα.

Αυτές συνήθως έδειχναν στους οδηγούς τι ήθελαν και στη συνέχεια προχωρούσαν στο επόμενο κατάστημα. Οι βοηθοί έμεναν πίσω για να πληρώσουν και να πάρουν τις σακούλες για να τις βάλουν στο βαν της συνοδείας που σε κάθε βόλτα γέμιζε ασφυκτικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.