ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων για 4η χρονιά στις Σπέτσες

Tweet
Share
Tweet
Share

Για 4η χρονιά, το Poseidonion Grand Hotel και το αρχοντικό νησί των Σπετσών υποδέχονται το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου).

Για μία μόλις μέρα το νησί χωρίς αυτοκίνητα θα γεμίσει πανέμορφες αντίκες. Στις 8-9 Απριλίου η Πλατεία Ποσειδωνίου θα φιλοξενήσει τα οχήματα-αντίκες δημιουργώντας την πιο όμορφη αντίθεση με φόντο το ιστορικό ξενοδοχείο και τα ανοιξιάτικα τοπία των Σπετσών.

Τα αυτοκίνητα-αντίκες ηλικίας από 30 έως και 95 ετών θα δώσουν ραντεβού το πρωί του Σαββάτου στα Ίσθμια όπου και θα επιλέξουν αν θα διαγωνιστούν στην κατηγορία Regularity με πολλές Ειδικές Δοκιμασίες ή στην Trophy Tour με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες.

sp1

Περίπου 100 πληρώματα θα λάβουν φέτος μέρος.

Από την πρώτη κίολας χρονιά που πραγματοποιήθηκε το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων στις Σπέτσες, η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο του νησιού και τους επισκέπτες.

Μεταξύ άλλων, στους δρόμους του νησιού έχουν παρελάσει Jaguar,, Bentley, Porche, Chrysler, Cadillac, Maserati, Mercedes, Chevrolet και Alpha Romeo.

sp3

Το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και έχει αναδειχθεί σε θεσμό.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman