ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένας οδηγός για Τζέντλεμαν στην πόλη Yountville στην κοιλάδα της Νάπα

Tweet
Share
Tweet
Share

Η πόλη Yountville στην κοιλάδας της Νάπα, στην Καλιφόρνια δεν είναι μεγάλη, αλλά προσφέρεται για μια εξαιρετική απόδραση Σαββατοκύριακου στη Βόρεια Καλιφόρνια. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες απολαύσεις, προσφέρει η πόλη:

napa

Ξενοδοχείο Villagio

Hotel Villagio

Στα περισσότερα ξενοδοχεία, σε απόσταση αναπνοής από την μπανιέρα υπάρχει μια κρεμάστρα για πετσέτες. Στο δωμάτιό σας στο Villagio, όταν φτάνετε έξω από την μπανιέρα σας, θα βρείτε ένα κουβά για κρασί σε ένα βάθρο. Υπάρχει ένα τραπέζι μπιλιάρδου στο μπαρ του λόμπι. Ενώ βρίσκεστε εκεί, δοκιμάστε το Napa Sour με το Buffalo Trace Bourbon και το σιρόπι Zinfandel.

Μπέικον και εμπειρία κρασιού στο Priest Ranch Winery

Ξέρετε το είδος του οινοποιείου που εξυπηρετεί τις ομάδες των bachelorettes που φθάνουν με limo; Αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Στο Priest Ranch υπάρχουν αθλήματα στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασηςκαι άνετοι καναπέδες. Τα κόκκινα μίγματα στα κρασιά τους έχουν ονόματα όπως. Coach Gun and Double Barrel Ζητήστε την εμπειρία του Κρασιού με μπέικον που ζευγαρώνεται με μερικά κόκκινα κρασιά, το καθένα με διαφορετικά καρυκεύματα.

Redd Wood bar

Redd Wood

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα υπέροχο γεύμα σε αυτό το τοπικό αγαπημένο ρεστοράν  που ειδικεύεται στην πίτσα στο ξύλο και πλούσια ζυμαρικά τέλεια al dente. Έξυπνη λεπτομέρεια: όταν ο σερβιτόρος ξαναγεμίζει το ποτήρι σας, δεν κρατάει  κανάτα αλλά μια ανακυκλωμένη φιάλη τσόχας

Kollar σοκολάτες

Μην ξεχάσετε να αναζητήστε ένα παγωτό και παρακολουθήστε τις σοκολάτες που γίνονται. Μην φύγετε  χωρίς να αγοράσετε ένα Anti Dental Kit: μια "brush" από μαύρη σοκολάτα με ένα σωλήνα σοκολάτας.

Αναζωογονητικό μασάζ στο κτήμα

Ας το παραδεχτούμε: η συμβιβαστική κοιλάδα της Νάπα ξέρει πώς να κάνει κάτι τέτοιο σωστά. Υπάρχει ένα ντους με δέκα κεφαλές πριν από τη περιποίηση σας, μια πισίνα για να απολαύσετε μετά, και τα προϊόντα ESPA κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εμπειρίας.

RH Yountville

RH

Τον περασμένο μήνα, η RH άνοιξε ένα συγκρότημα πέντε κτιρίων με βιτρίνα για την επίπλωση του σπιτιού, ένα εσωτερικό εστιατόριο και ένα wine bar σε ένα ιστορικό πέτρινο σπίτι.

Καπέλα Montecristi του Παναμά

Δέκα λεπτά σε αυτό το κατάστημα και θα έχετε μια εκπαίδευση στη διαφορά μεταξύ ενός αξιοσέβαστου καπέλου  Παναμά αξίας  139 δολάρια  και της έκδοσης των πέντε χιλιάδων δολαρίων. Ο ιδιοκτήτης Fabian Anda απολαμβάνει να επισημαίνει τις λεπτομέρειες της ύφανσης και του ύφους.

Hunter Gatherer Νάπα Κοιλάδα

Στοίβα από δροσερά πράγματα που θα βρείτε εδώ περιλαμβάνουν από ζώνες Brighton, πουκάμισα έως και κεραμικά των εργαστηρίων West River Field Lab. Ο Vintage Buck Owens παίζει μουσική από  τα ηχεία Marshall.

V Κάβα κρασιού

V Wine Cellar

Ελάτε για μια γευσιγνωσία, μείνετε για τις καθημερινές εκδηλώσεις σαμπάνιας. Αυτοί οι τύποι έχουν ως στόχο να προσφέρουν τα καλύτερα από τα καλύτερα κρασιά Napa Valley. Εάν τα πούρα σας αρέσουν, υπάρχει μια επιλογή στο χέρι και ένα αίθριο όπου μπορείτε να τα απολαύσετε.

Vintner's Golf Club

Το Vintner's Golf Club είναι ένα προκλητικό αλλά αρκετά προσιτό, par-34 γήπεδο γκολφ. Για τις ώρες του τσαγιού είναι εύκολο να κλείσετε τραπέζι, ειδικά αργά  το απόγευμα, καθώς ο ήλιος δύει, η θέα προς την περιοχή Palisades του Stags Leap Appellation είναι εκπληκτική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman